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コース
CIMIのメニューはすべて、時々の季節の食材によって変わります
プラントベースコース
お野菜、豆、穀物からなる(すべてプラントベース)お料理3皿に、デザートがついたコースです。
3皿 + デザート |5,500円(税込)
※当日、追加でアラカルトをオーダーしていただくことも可能です。
リストラティブコース
プラントベースコースのお料理3皿に加えて、その時々で鹿肉や牡蠣など、日本の自然環境における課題解決の役割を担った食材を使用したお料理2皿が加わるコースになります。
5皿 + デザート | 8,000円 (税込)
Course
The menu changes with the seasons
Plant based course
This is a course that includes three dishes made from vegetables, beans and grains (all plant-based), plus dessert.
3 dishes + dessert: 5,500 yen (tax included)
*It is also possible to order additional a la carte dishes on the day.
Restorative course
In addition to the three dishes in the plant-based course, this course also includes two dishes made with ingredients such as venison and oysters that play a role in solving issues in Japan's natural environment.
5 dishes + dessert | 8,000 yen (tax included)


ドリンク
国産を中心としたナチュラルワイン(海外のものもあります)、国産のクラフトビール、季節の食材を使った自家製のソフトドリンクなど、取り揃えています。
Drinks
We have a range of natural wines (some from overseas), craft beers made in Japan, and homemade soft drinks made with seasonal ingredients.
